www.malukubovensmilde.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOLO-OEKOE WK VOETBAL-POOL 2018

 

 

We hebben eigenlijk niet zo veel van gemerkt dat binnenkort het WK-voetbal van start gaat ….. blijkbaar omdat Nederland niet van de partij is. Helaas that’s reality …. we organiseren toch wederom een grote WK-pool. Dus iedereen die mee wil doen kan zich gewoon opgeven (zie info onder). Je ontvangt dan later het WK-boekje met daarin alle gedane voorspellingen ….. en bij veel deelname (net als voorgaande edities) kunnen er weer veel leuke prijzen worden gewonnen.

De opzet van de pool is hetzelfde als die van de laatste WK … maw er zijn wederom 3 verschillende pools. Ten eerste de eindstandprognose, degene die de juiste eindstand van het WK weet te voorspellen is winnaar (dit is degene die de eerste 4 landen van het toernooi in de goede volgorde weet te voorspellen). Voor het bepalen van de winnaar van deze pool geldt het volgende schema:

1-2-3-4 Alle vier goed ……

1-2-3-X Wanneer niemand de eerste 4 goed heeft dan kijken we wie de nummers 1, 2 en 3 goed hebben

1-2-X-4 Heeft ook niemand 1, 2 en de nr 3 goed dan kijken we naar de nr’s 1, 2 en 4

1-2-X-X Zie verder het schema links!

1-X-3-4 De winnaar van de eindstandprognose krijgt 50% van de totale inleg!

1-X-3-X

1-X-X-4 Zijn er meerdere winnaars dan zal de prijzenpot verdeeld moeten worden!

1-X-X-X

X-2-3-4 (X = foutieve voorspelling)

De doelpuntenprognose: Probeer het juiste aantal doelpunten te voorspellen wat gescoord wordt in het gehele toernooi (64 wedstrijden) binnen de reguliere speeltijd van 90 minuten (dit is 90 minuten plus de eventuele extra tijd). Is er niemand die dit goed heeft dan is degene het die het dichtst onder het juiste aantal doelpunten zit de winnaar. Gescoorde doelpunten in de verlengingen tellen dus niet mee! De winnaar van de doelpuntenprognose krijgt 20% van de totale inleg!

De gele-kaartenprognose: Probeer het juiste aantal gele kaarten te voorspellen die er uitgedeeld worden in het gehele toernooi (64 wedstrijden) binnen de reguliere speeltijd van 90 minuten. Is er niemand die dit goed weet te voorspellen dan is de degene die het dichtst onder het juiste aantal gele kaarten zit de winnaar. Gele kaarten die in de verlengingen vallen, tellen dus niet mee. De winnaar van de gele-kaartenprognose krijgt 15% van de totale inleg! De overgebleven 15% wordt uitbesteed aan gemaakte kosten.

Het meedoen kost 5 euro. Je kunt dan 1 maal een voorspelling doen voor de eindstandprognose, 1 maal voor de doelpuntenprognose en 1 maal voor de gele-kaartenprognose. Dus als je meespeelt doe je automatisch in alle drie pools mee! Je kan zo vaak meedoen als je wilt. Wil je meedoen dan kan dit als volgt: vanaf 07 juni 2018 kun je jouw voorspellingen doorgeven in Molo-Oekoe of bij Tjeerd/Boy/Henkie. In Assen kan je dit doen bij Sam Rugebregt. Bij deelname….contant verrekenen…pas als het geld is ontvangen dan pas wordt je geregistreerd als deelnemer. De inschrijving sluit op 14 juni 2018 om 16.00 uur. Dit is 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd. Daarna zal het boekje worden samengesteld en deze zal tijdens de eerste week van het toernooi worden rondgedeeld. Veel wedstrijden zullen live te zien zijn in stichting Molo Oekoe waar voor veel wedstrijden ook nog eens een dagpool georganiseerd zal worden! Voor meer info: 0592-414000. Je kunt onderstaande strook gebruiken voor je voorspellingen! Namens Tjeerd, Boy, Sam en Henkie.....

 

 

Voorspelling:_________________________(naam)_________________________(handtekening)

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Nr 4

Dlptn

Gele krt

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

     

OMSCHRIJVING

Het Molo-Oekoe gebouw is van oorsprong  een Moluks wijkcentrum. De laatste jaren heeft het bestuur ervoor gekozen een open ontmoetingscentrum in Bovensmilde te zijn. Voor en met de Molukse wijkgemeenschap is het gebouw op 25 september 1981 als een nieuw gedeelte aan een bestaand gymgebouw aan de Schoolstraat gebouwd. Dit nieuwe gedeelte vormt tezamen met het gymgebouw het ontmoetingscentrum. Vanuit de centrale ontmoetingsruimte met bar zijn alle andere ruimtes te bereiken. Gelijkvloers zijn dat de grote zaal, biljartruimte, rokersruimte, bestuurskamer, keuken en de toiletten. Op de verdieping via de trap een kantoorruimte en een grote vergaderruimte. De grote zaal van ‘de stichting’ is 70 cm verdiept gebouwd en bereikbaar via een hellingbaan.

Het ontmoetingscentrum incl. grond is in 1987/1990 eigendom van de stichting Molo-Oekoe.

 Het Stichtingsbestuur:

Secretaris, Tjaka Usmany

 

http://www.bovensmildeonline.nl/images/links/con_mobile.png0653452011

Penningmeester, Dhr. Karel Abel

Voorzitter, Dhr. J. Tomatala

Commissaris, Dhr. C. Kaihatu

Beheer Team:

Henk Metekohy, Herman Corneille, Tany Tuny †

 

Adres Molo-Oekoe gebouw

 

 

 

 

 

 

 

Adres:  Jasmijnstraat 26

     9421SH Bovensmilde

Telefoon

 Telefoon: 0592-414000

E-mailadres

 http://www.bovensmildeonline.nl/images/links/emailButton.png molo-oekoe@ziggo.nl

 

GESCHIEDENIS 

 Aanleiding en noodzaak voor het ontstaan van Molo-Oekoe waren o.a. de dramatische gebeurtenissen van de gijzelingen in de jaren zeventig en de drang naar emancipatie. Op de behoefte aan een passend antwoord op het dreigende radicaliseringproces in de jaren zeventig is d.m.v. culturele -, sociaal maatschappelijke - en politieke vorming in een eigen voorziening op een positieve manier tegemoet gekomen, mede met behulp van de subsidies van het Rijk en de gemeente.

WORDINGSPROCES EN CONTINUĻTEIT                                                                                                         In de geschiedenis na 1981 heeft Molo-Oekoe activiteiten ontwikkeld en initiatieven ondersteund die de Molukse gemeenschap verder moesten brengen in haar ontwikkeling en bewustwordingsgroei.

Als ijkpunten in het wordingsproces kunnen vele grote projecten worden genoemd zoals: Vele Molukse bewustwordingsactiviteiten op allerlei vlak, Samenwerking Molukse organisaties, Zelfstandigheid/beheer eigen voorzieningen, Herstructureringsproject Molukse wijk, Verkoopoptie huurwoningen in de Molukse wijk, Bersama project, Formulering mission statement en visie, Participatie in de BrinkBaru, totstandkoming van het Molukse gedenkteken in het kader van de Heelwording, Openstellen van Molo-Oekoe naar de omringende samenleving, Autonomie beginsel en samenwerking, Participatie met de Werkgroep Bovensmilde.

 W.g.

Het stichtingsbestuur

20 mei 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
ebdesign lubo                 Copyright © 2008 Malukubovensmilde                         Contact redactie website